Kurser

Tinitus

Oplever du tinitus, støj

 

Tonen fra himlen

Rens ud og find balancen igen
Mulighed for at deltage i en aften med lydenes vibration og påvirkning og dykke ned og afspænde og fjerne blokeringer i krop og sind. Vi stilner sindet gennem blid lyd og åndedrætspraksis. Senere frigør vi blokeringer og får kontakt til lyden der fører til dyb meditation. Det er ikke alle, der føler det er så særlig nemt at meditere og finde ro, sindet er aktivt, tankerne stilnes ikke så nemt og opmærksomheden har brug for et anker. Lyden kan blive et redskab til at nå meditative tilstande.
Kurset er for alle, men hvis du lider af svær psykisk sygdom eller har større traumer, skal du ikke starte med et gruppekursus i lydmeditation som det aller første
– vi arbejder med, at finde frem til og fjerne blokeringer, udtrykke og forløse følelser og få ren himmelsk lyd igennem. At blive nulstillet, belivet og stærk. Kunne mærke hvornår vi er “hjemme” og hvordan vi kan finde vejen selv igen.
2 timers gruppe kursus.

Graviditet og fødselsforberedelse
Lyder virker forløsende og kan direkte hjælpe med at lette fødslen, du lærer lyde der påvirker dine muskler og at fjerne spændinger og smerter under graviditet og fødsel. Vi arbejder med blide lyde i graviditeten. Lyde påvirker kroppen og kan hjælpe med at åbne, rense og smertelindre.
På kurset arbejder vi med lyde, vokaler, åndedræt der beroliger, b.la. bhramari, lange blide toner der åbner livmodermunden og får dig igennem veerne. Lyden er et helt særligt redskab, du kan bruge dagligt i din graviditet, den bruges bla til at skabe kontakt til den dybere essens og kan ændre mange tilstande. Du introduceres for arbejdet med tonen fra himlen.
2 timers kursus.
Tilmeld