Stress og behandling

Hjælper lyd på stress ?

Stress er i mit lydsprog og i min “lytten” til kroppen, en anden frekvens end din sunde-normale frekvens. Det ikke svært at høre “mislyden” og det ikke svært at mærke når du er tilbage igen til din egen frekvens.

Jeg har oplevet flere der går lettet fra briksen, i en anden stemning, en helt anden følelse, spændinger omkring brystet forsvinder, følelsen af at kroppen arbejder for stærkt, osteklokke fornemmelsen, af ikke rigtig at kunne være nærværende og tilstede, forsvinder.

Hvad kan lyden gøre ?

Når lyden synges over kroppen rammer den kroppen og der høres og føles resonans i de områder der har brug for at blive helet, blive stemt og disharmoni og skæve toner vender tilbage til de toner og frekvenser der er harmoniske for kroppen. Både klienten og jeg kan høre det, når der dukker overtoner op, eller der er spændinger, det lyder underligt, men ikke desto mindre, ikke så underligt når man oplever det, hører og mærker.

Lyd afhjælper stress og du får et pusterum og bliver nulstillet. Du kommer tilbage i din naturlige frekvens og herefter er der selvfølgelig et arbejde med at skabe rammer hvor stressen ikke trives, både via egen sang- tonen fra himlen, ændre rammerne der førte til stress, bearbejdelse af traumer, job-ændringer, eller hvad der er årsagen til din situation. Det giver et pusterum at blive nulstillet, du oplever måske at tænke klarere og dine beslutninger og overvejelser kan igen mærkes, når sindet finder hvile.

Forsvinder stress bare ?

Hjemmearbejde, som meditation, sang vi øver, redskaber du finder under behandlingerne, ture i naturen, begynde at mærke hvad der beroliger dig og dit nervesystem, ændring af de stressende faktorer – det individuelt hvad der skal til og hvor mange behandlinger der skal støtte din roligere frekvens. Men der er et travlt sind, en krop der er belastet og måske en del pratisk der skal ændres, så hav tålmodighed og nyd den ro der indtræffer ved lyden, kroppen har savnet roen, og sindet skal igen vende sig til at være roligt, det kræver et stykke arbejde og samarbejde.

Strengen er spændt for hårdt ?

Det lyder flippet, måske meget mystisk, men når en guitar ikke er stemt er der ingen melodier der lyder godt, der er tydelig hør og mærkbar disharmoni, og sådan en sammenligning er egentlig meget god til at illustrere stress, vi kludrer i dagens arbejde, vores udtryk og opfattelse kan være rodet, glemmer, blive vrede eller kede af det, det skær i ørerne, noget stemmer ikke, føles ikke harmonisk, ude af stemning.
Strengen er spændt for hårdt.
At modtage lydbehandling er at blive stemt, hver en streng tunes blidt, der lyttes til kroppen og kroppen giver besked tilbage via lyden. Resonansen opstår i mødet mellem lyden og cellerne, hudens, knoglernes og den finder dine spændinger, fysisk som følelsesmæssigt, de stryges mod og med hårene, til du igen er tilbage i den grundtone du trives bedst i.
At det stemmer igen, in tune, når krop hjerte og sind samarbejder, er vi “in tune” bliver vores handlinger, følelser, og tanker til blide lydbølger der resonerer med og i verden.
Tonen vi hver især udtrykker, finder igen et leje som vi og andre kan nyde, vi kan nu opfatte og udtrykke os klart, når alle strenge er stemt er der samspil mellem hovede, hjerte og krop, og vi mærker og hører harmoni.

Du velkommen her for at mærke om lyden kan hjælpe dig på vej til et liv uden stress

Mange hilsner Camilla

 

IMG_1740

Klarhed i mudret vand